// KULTURNATT LARVIK`22

En natt med lys, bål, stein og skulptur! Velkommen til belyste skulpturer på Stålaker Skulpturpark i visuelt samspill med steinbrudd, industri og natur.

Kunstfelt Stålaker (KFS) er en sammenslutning av kunstnere som har som mål å fremme kulturlivet på Stålaker/Tjodalyng. KFS initierer kunstprosjekter i forbindelse med skulptur og grafikk og i samarbeid med steinindustrien og individuelle kunstneriske verk.
Hvert andre år, som en del av "International Larvikite Sculpture Symposium Norge", inviteres billedhuggere direkte til Stålaker-bruddet for å jobbe med den lokale larvikitten. Et utvalg av skulpturene er utstilt i Stålakers skulpturpark og kan oppleves av publikum.
Kulturnatt i Larvik`22/ Larvik Kommune// Temporary Imprints 2023

Grafiske trykk kan synliggjøre id, skape bilder og på denne måten fortelle historier. Hver enkelt brukt metallplate etterlater spor som bevitner hendelser, det opplevde. Skrotplasser er dermed et gjemmested for ekte grafiske skater. Allslags skade på metalloverflaten kommer il syne på trykk og fascinerer gjennom struktur, overflate, form eller linje. Kunsten oppdager det skjulte og formidler individuelle inntrykk og fortolkninger. En syreskvett, nye koldnål-linjer eller individuelle fargebestemmelser – hver metallplate kan også tjene som grunnlag for nye kunstneriske utsagn.20th International Symposium Norge 2022

jkbfksjb

jslnfons

 

 

snbfksno// SINUS, FONTENESKULPTUR

Blanknlnlnd

mkndknljnbn

nknlnln

mjlkjnlknlnlonoln